Hoe werkt het

Hoe werkt ons pakket?

Aanmelden

Voor iedereen

Onze pakketten vereisen geen technische kennis. Je hoeft je alleen maar zorgen te maken over je teksten en afbeeldingen. Wij regelen de rest.

Aanpasbaar in enkele minuten

Wil je na oplevering zelf de website aan blijven passen? Dat kan zeer gemakkelijk met het pakket Divi. De licentie hiervoor zit bij ons pakket inbegrepen en kost je dus geen 70 euro per jaar.

Automatische updates

We updaten je website en onze server regelmatig om kwaadwillenden te weren. We leggen ook uit hoe je zelf je website veilig houdt.

Persoonlijke ondersteuning

We helpen je altijd graag problemen op te lossen. Bij externe problemen tegen een scherp uurtarief en bij reguliere problemen, zoals bij de hosting, natuurlijk gratis.

Een paar stappen tot je nieuwe website

Stap 1 Aanmelding

Bij de aanmelding vult je je gegevens in, maak je een account aan en stel je de betaalgegevens in.

Stap 2 Teksten & afbeeldingen aanleveren

Je uploadt de teksten en afbeeldingen voor de website in ons dashboard.

Stap 3 Wensen bespreken

We plannen een belafspraak met je in om je wensen te bespreken. Zo weten we precies hoe de perfecte website er voor jou uitziet voordat we gaan bouwen.

Stap 4 Revisie

We hebben de website grotendeels gebouwd. Vervolgens nemen we telefonisch en met schermovername de website door en noteren alle punten waarop je graag wijziging doorgevoerd ziet worden.

Stap 5 Eindresultaat bekijken

We kijken na het doorvoeren van de wijzigingen nogmaals samen naar de website. Kleine punten kunnen meteen aangepast worden. Zo is je website precies zoals je dat wilt.

Oplevering!

De website is af. Alle wensen en wijzigingen zijn doorgevoerd en de website is uitbundig getest. U krijgt van ons de inloggevens zodat u op elke gewenst moment aanpassingen kunt doorvoeren. Voor ondersteuning kunt u contact opnemen via het dashboard.Standaard in al onze pakketten

SSL-certificaten

SSL betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden. Dit komt ten goede aan de vindbaarheid van je website en wekt vertrouwen bij je klanten en bezoekers.

Domein

Het domein zit bij het pakket inbegrepen. Je kunt zelf je gewenste domein uitkiezen.

Hosting

Bij het pakket zit ook hosting inbegrepen. Hierdoor hoef je zich geen zorgen te maken over extra maandelijkse kosten.

Persoonlijk contact

Het gehele proces van het bouwen van de website gaat in samenspraak met jouw. Alles wordt besproken en overlegd. Bij problemen kan er altijd contact opgenomen worden met ons.

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Er zijn geen bijkomende kosten, je hoeft alleen het maandelijkse bedrag te betalen dat overeenkomt met je abonnement. Indien je een domein wilt dat duurder is dan een .nl, .com, .be, .info, .org of .net domein worden de extra kosten vanzelfsprekend wel in rekening gebracht. Daarnaast kunt je ervoor kiezen gebruik te maken van extra plugins, de kosten hiervan worden dan ook in rekening gebracht.

Hoe lang duurt het voordat de website opgeleverd wordt?

Dit hangt af van wat er met je is afgesproken. We kunnen je garanderen dat de website binnen 14 werkdagen opgeleverd wordt. Natuurlijk is het hierbij noodzakelijk dat je de benodigde content op tijd aanlevert. Indien dit niet het geval is kunnen de oplevertijden afwijken.

Kan ik mijn abonnement opzeggen wanneer ik dat wil?

Bij het afsluiten van het abonnement is het na 1 jaar iedere maand mogelijk om je abonnement op te zeggen. Let op! Je website wordt offline gehaald wanneer het abonnement opgezegd wordt.

Kan ik mijn eigen ontwerp of design kiezen voor de website?

Je kunt kiezen uit meerdere thema's, waarbinnen we uw gewenste kleurthema kunnen aanpassen.

Ik heb nog geen logo, kunnen jullie dit ontwerpen?

Jazeker. De kosten hiervan worden dan van tevoren met je besproken.

Wat is content?

Content is de inhoud die op de website komt te staan. Denk hierbij aan afbeeldingen, tekst, video's etc.

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op via het kopje Contact.

Eén pakket, eindeloze mogelijkheden.

Aanmelden