5 tips voor radiatorconversie

radiator conversie

5 tips voor radiatorconversie

Het is mogelijk om elke stoom- of watergedragen RADIATOR om te zetten naar elektriciteit. Neem gewoon contact op met het ECORAD TEAM en zij berekenen het stralingsvermogen van uw bestaande radiatoren en appartementen. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar details over de radiatoren verstrekken, zoals hun vierkante meters, en zij doen de rest. U kunt er ook een foto van maken en deze aan ons voorleggen. Ons team berekent voor een vrijblijvende offerte het stralingsvermogen van uw huidige radiatoren en uw eigendom.

De eerste stap bij een radiatorombouw is het controleren van de sectiekoppeling 123ombouw ombouw radiator. De secties van een radiator moeten onder en boven worden aangesloten. Anders kunnen lucht en water er niet tussen stromen. Evenzo kan een radiator met alleen stoom elkaar raken over zijn secties. Dit type radiator kan niet omgebouwd worden om warm water te gebruiken. Als een radiator een plug met schroefdraad in het eindgedeelte heeft, zoek deze dan halverwege. Het moet ook een waterontluchter aan de bovenkant hebben.

Een andere methode om de verwarmingsbatterij te verbergen is het gebruik van een vizier, dat de verwarmde lucht naar buiten zal leiden. Als de radiator te klein is, kun je ook een valse muur gebruiken. Dit type muur is goedkoop en gemakkelijk te verwijderen. Houten schermen werken het beste als u een milieuvriendelijkere oplossing wilt. Kun je het je niet veroorloven om een sierrooster te gebruiken, kies dan voor een houten scherm op de accu. Houten schermen zijn een goede keuze, maar zorg ervoor dat ze na verloop van tijd niet uitdrogen.

Meer info over dit artikel: https://123ombouw.nl